• Menu
  • Menu

Over mij


Met vrienden en familie heb ik vaak gesproken over mijn dromen; de wereld ontdekken. Een vlucht boeken en de wereld over reizen met je backpack zonder plannen. Nieuwe culturen ontdekken, mensen ontmoeten en vooral de gemeenschap helpen waar mogelijk.

De laatste jaren heb ik al prachtige plaatsen mogen ontdekken tijdens de studie: 6 maanden studie en reizen in Zuid-Afrika was het begin van de reisziekte. De korte trips die hierna volgenden naar Brazilië, Las Vegas en Turkije smaken naar meer. Dus in januari 2016 ben ik in mijn eentje 3 maanden Azië ingetrokken om Cambodja, Laos en Vietnam te ontdekken. In de zomer van 2016 nog eens een prachtige reis met Lawrence gemaakt naar Tanzania, Zanzibar en Zuid-Afrika. In 2018 hebben we samen het prachtige Maleisië en Singapore ontdekt. Ook in 2019 staan diverse reizen op de planning; Schotland, lang weekend snowboarden, tenniskamp, Sri Lanka of Amerika en hopelijk nog enkele citytrips of wandelweekenden.

Maar wie ben ik? Ik ben een sportieve 30’er die houdt van lekker sporten en wandelen, maar ook van van lekker eten. Ik woon in de buurt van Utrecht waar ik een fanatieke tennisser ben en daarnaast 2x per week actief probeer te zijn met crossfit. In mijn dagelijkse leven combineer ik mijn werk op kantoor in het ziekenhuis met het geven van tennistraining in de avonden. Op dit moment ben ik op zoek naar mijn ideale plaatje; werk, wonen, bezigheden. Graag neem ik je mee in deze ontdekkingstocht. In mij heerst namelijk altijd de onrust om de wereld te ontdekken en dit probeer ik dus ook continu te doen.

Landen die ik heb bezocht

Andorra, Amerika, België, Brazilië, Borneo, Bulgarije, Cambodja, Denemarken, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Finland, Griekenland (Kos, Samos), Italië, Kroatië, Laos, Lesotho, Luxemburg, Maleisië, Monaco, Nederland, Noorwegen, Oekraïne, Oostenrijk, Schotland, Singapore, Spanje, Tanzania, Turkije, Vietnam, Zuid-Afrika, Zweden, Zwitserland.

Follow by Email
FACEBOOK
Instagram